Bog & Ide - Legekæden, Struer

Butiksindehaver Sille Qvistgaard

Bog & Ide - Legekæden, Struer er en 300 kvm stor strøgbutik med én indgang og to kædekoncepter, fordelt på 200 kvm Bog & Ide og 100 kvm Legekæden. Forretningen beskæftiger 5 medarbejdere og fungerer både som en traditionel specialbutik og outlet for kædernes webshops.

Sille Quistgaard ejer butikken 50/50 med en kompagnon, som ikke har sin daglige gang i butikken.

”Det kan godt være svært, når man er en lille virksomhed, og føler man står med nogle store spørgsmål! – Sådan havde jeg det tit, når det kom til bogholderi og økonomi. Der var mange ting at holde rede på, og i sidste ende nagede tvivlen mig altid; Havde jeg nu husket det hele, havde jeg forstået regler og love rigtigt?

Den følelse forsvandt med Krøyer Erhvervsservice. Her er der let adgang til det lokale kontor i Struer og den personlige betjening med ansvar for vores bogholderi. De er løsningsorienterede og altid klar med hurtig feedback og professionel vejledning, hvis jeg har spørgsmål.

Krøyer Erhvervsservice er altid opdaterede og har styr på nye regler og love, som har betydning lige præcis for min forretnings situation og økonomi. Jeg føler mig i gode hænder. Mere er der ikke at sige om det...Bortset fra, det – tænker jeg – ville ikke være muligt med en deltidsbogholder til samme pris.”