Musikteatret Holstebro

Direktør Anders Jørgensen

 

Musikteatret Holstebro sikrer, at oplevelserne er i centrum. Virksomheden står på tre ben. Underholdning som koncerter, musicals og stand-up, som drives fra 5 scener på 3 lokationer. En business-del med kongresser, konferencer, møder og workshops. Og slutteligt en cateringdel med fester, teaterbespisning og barer.

Musikteatret har ca. 200.000 gæster årligt.

 

”Vi stod ved en milepæl; Skulle vi fastholde vores bogholderi inhouse, eller skulle det outsources. Krøyer Erhvervsservice overbeviste os om, at en outsourcing ville være den optimale beslutning. 

Selve ”overflytningen” var en stor mundfuld, som krævede fokus og en del energi fra begge parter. Men når det er sagt, har det vist sig at være den helt rigtige beslutning. Krøyer Erhvervsservice har optimeret vores arbejdsgange og it, hvilket har bevirket en besparelse i bogholderiet – opgjort i timer – på omkring 80%. Økonomisk taler vi nok ca. halv pris i forhold til tidligere, hvor vi havde to ansatte til disse opgaver.

Desuden er saldoen på tillidskontoen til bogholderiet også steget. Vi er altid opdateret med den seneste viden indenfor momsregler og løn, lige som frister og deadlines nu overholdes til punkt og prikke.

Slutteligt har Krøyer Erhvervsservice mindsket afstanden til selskabets revisor. Bogholderi og revisor taler nu ”samme sprog”. Det har givet mig nogle værktøjer i økonomistyringen, som jeg ikke havde tidligere. Det har også stor værdi for mig”