TV Midtvest

Økonomi- og administrationschef Lone Lauritsen

”Da vores lønbogholder stoppede, overvejede vi naturligvis at ansætte en ny, men det var svært at finde den rette profil med de ønskede kompetencer. Vi har vores eget lønsystem og flere specielle overenskomster og kontrakter. Det kræver både overblik og indblik.

Det fandt vi hos KRØYER erhvervsservice. Her får vi løst opgaven sikkert, hurtigt og fleksibelt. Faktisk aftales tilstedeværelsen hos os fra måned til måned. – En meget vigtig ting for os!

Jeg kan kun anbefale KRØYER erhvervsservice, som helt tydeligt møder os topprofessionelt med indsigt og kompetencer opbygget gennem kontakten til flere forskellige virksomheder og et omfattende fagligt miljø”

TV Midtvest er hele Midt- og Vestjyllands mediehus, som hver dag leverer nærværende nyheder og aktuelle historier om regionens godt 500.000 borgere og deres liv på jobbet, i fritiden og bag facaderne.

Den regionale TV2-station producerer til eget og landsdækkende flow TV samt alle platforme på nettet: Eget nyhedssite og app, streaming- og podcast-services samt hele paletten af sociale medier.