Ulfborg Gæstgivergård

Kro- og Hotelindehaver Hans Kobberø

Ulfborg Gæstgivergaard – som blev opført i 1878 – er ”Hotellet mellem hav og hede”. Her er otte dobbeltværelser, krostue, selskabslokaler og dansk restaurant, som også tilbyder mad ud af huset.

Gæstgivergaarden har dybe rødder i lokalområdet, hvor flere generationer kender stedet for festerne til livets store begivenheder. Med placeringen tæt på havet har stedet også appel til turister og traditionelle kroophold.

”Gæstgivergaarden har en lang historie, men for mig er Ulfborg Gæstgivergaard en "nystartet" virksomhed. Jeg havde ingen erfaring med bogholderi og havde ikke mod på at skulle ud og finde en deltidsbogholder med de fornødne kvaliteter. Krøyer Erhvervsservice virkede skarpe. Og det var de.

Jeg fik både hjælp til køb og opsætning af økonomi- og lønprogrammer, så det hele passede lige præcis til min nye virksomhed. Derudover har de sat mig ind i systemet og bogføringens fortrinligheder. Det har kørt helt perfekt. Og det gør det stadig.

Jeg har altid mange bolde i luften, så det er vigtigt for mig, at jeg føler mig tryg ved at overlade talgymnastikken til andre. F.eks. i forbindelse med registreringer til det offentlige, og når der skal laves løn. Krøyer Erhvervsservice er opdateret på love og regler. Så jeg føler mig tryg, når de klarer paragrafferne. Det gi’r ro i maven, at vide det hele er i orden, og hovedet kan bedre rumme alt det andet, der skal være styr på, når gæsterne træder ind ad døren.”