LEJ EN REGNSKABSCHEF

Et strømlinet bogholderi giver nye muligheder. Ajourførte konti og de rigtige nøgletal bliver
værdifulde værktøjer. I den daglige drift. Og når der skal træffes væsentlige beslutninger.

Det kræver blot den rette ekspertise. Den tilbyder vi. Uden du skal ud og spendere en stor, fast månedshyre.
Med en fast tilknyttet regnskabschef – i de timer som passer til din virksomhed – får du mulighed for at trække på kræfter, der kan analysere og rådgive omkring virksomhedens økonomi, konkurrenceevne, finansiering osv.

Professionel 
rapportering

Professionel
rapportering

Med leje af en ekstern regnskabschef får du professionelle – og friske – øjne på tallene bag din virksomhed.

Som revisor og med kendskab til dit regnskab, din virksomhed, din branche, din konkurrencesituation og dit finansieringsgrundlag får du pludselig en værdifuld ressource indenfor dørene. Blot for et mindre, fast månedligt honorar.

Regnskabschefen kan både levere et automatiseret rapporteringssetup samt analyser/rådgivning i drifts- og finansieringsspørgsmål.


”Med professionel økonomisk sparring i dagligdagen rykker du virksomheden op i en ny liga”

100 % match til dig

Vores "Lej en regnskabschef"-løsninger tilpasses din virksomhed på alle ledder og kanter.

Som en del af et større revisionshus – Krøyer Pedersen statsautoriserede revisorer – med godt 60 ansatte har vi de kompetencer og den viden, som matcher din størrelse og branche.

Med baggrund i din aftale om KRØYER erhvervsservice sætter vi et møde op med virksomhedens ledelse og din tilknyttede erhvervsservicemedarbejder. Her fastlægger vi dine ønsker og behov til den eksterne regnskabschefs rolle. Typisk til en årlig pris svarende til én månedsløn for en topkvalificeret regnskabschef.


100 % match til dig

Ja tak, lad mig høre hvordan jeg rykker op i en anden liga

Hvad er det præcis, vi kan tilbyde dig på toppen af dit bogholderi, og hvilken værdi skaber det for dig og din virksomhed? Lad os fortælle dig om digitaliseringsmuligheder, vores erhvervsservice og perspektiverne i at leje en ekstern regnskabschef. Giv Ina Klestrup et ring på 9610 6160, send en mail på ik@kroyerpedersen.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular.